Världens godaste pizza! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Världens godaste pizza!

God morgon, god morgon! Igår åkte Gabriel första vändan till Paris – han blir borta i tio dagar. 2,5 vecka fick vi ha honom hemma i alla fall. Alltid något. Haha! Får se vad jag och barnen hittar på, tror det blir en sväng upp till landet för oss idag. Det ska dock ösregna de närmsta dagarna, men ändå mysigt att komma till stugan lite. Kanske åker vi till Värmland en tur också i nästa vecka och hälsar på släkten där – sedan börjar det ju redan bli dags för Gabriel att komma hem igen. Ibland kan jag faktiskt nästan känna att dagarna med barnen flyter på bättre när man är ensam. Man styr liksom rutinerna helt själv och kan planera precis som man vill. Igår till exempel, Olivia somnade tio över sju och Isabella innan halv nio. Det har väl nästan inte hänt på hela sommaren. Jag hade varit snabb och plockat undan direkt efter oss under dagen så det där bombnedslaget som man allt för ofta möts av när ungarna äntligen har slocknat slapp jag ta tag i. Världens bästa Bella överraskade mig dessutom med att ha städat på sitt rum under tiden som jag nattade lillasyster, min fina fantastiska lilla flicka. Så vi hann till och med läsa fem godnattsagor, det var hon verkligen värd. När hon somnat kröp jag upp i soffan med en egen bok, lite chips och choklad – och bara njöt, Härligt!

Apropå härligt så hade vi en riktigt härlig dag i söndags. Vi åkte ner till Varberg och mötte upp ett kompispar som skulle kika på en lägenhet där. Ricardo är Gabriels polare från Brasilien som, tro det eller ej, är ihop med en svensk tjej sedan många år tillbaka. Vad är oddsen? Två killar i kompisgänget i Rio med svenskor. Elin är från Malmö där de nu bor och tillsammans har de även lille Lennon som bara är ett par månader äldre än Olivia. Vi träffades i Societetsparken där vi käkade lunch och testade den roliga spöklekplatsen. Jag åt världens godaste pizza med chèvre, rödbetor, ruccola och karamelliserad lök. MÅSTE prova att göra hemma, helt gudomlig. Sedan tog jag och min lilla familj en mysig glasspaus under tiden som den andra familjen var på lägenhetsvisning för att sedan mötas upp igen och prova ännu en lekplats. Nya sättet att umgås sedan barnen kom… Jag älskar förresten Varberg, så himla mysig stad. Och jag fick lite flashbacks när vi åkte ner från den där septemberkvällen för snart ett år sedan. Vilken tur ändå att hon inte föddes i bilen (läs gärna min förlossningsberättelse med Olivia). Haha! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.