Nu är vi på landet! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Nu är vi på landet!

Nu är vi på landet! Vi kom upp igår eftermiddag och då sken solen så vi satt ute på verandan och åt middag tillsammans med mina föräldrar och min moster med man. En riktigt härlig kväll! Men idag vaknade vi till regn och rusk, fast faktiskt ganska skönt. Vi hade ju kanonväder under de två veckor vi var här i juli – och då orkade man knappt göra något annat än att hänga på stranden. När det var uppehåll en stund passade jag och Isabella på att klättra i bergen samtidigt som Olivia sov sin middagslur. Isabella ÄLSKAR att klättra i berg! Att hoppa från sten till sten, hitta nya små slingriga stigar mellan ljungbuskarna och fantisera ihop det ena äventyret mer spännande än det andra. Det gjorde jag också som liten – vet inte hur många timmar jag spenderat uppe i bergen under mina barndomssomrar här på ön. Det är faktiskt en ganska rogivande aktivitet även nu som vuxen. Idag kommer min brorsa upp med barnens kusin och ikväll vankas den årliga kräftskivan. Trevligt, trevligt och HIMLA gott. Jag älskar all fisk, skaldjur och musslor av olika slag, men havskräftor är nog ändå min absoluta favoritmat från havet. Mums! Tycker ni om kräftor?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.