Vi ska till Astrid Lindgrens Värld! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Vi ska till Astrid Lindgrens Värld!

Hej fina ni! Åh, så kul – jag bokade precis ett boendepaket på Astrid Lindgrens Värld så nästnästa torsdag blir det en tur dit. Det ska bli så himla roligt! Vi var där med Isabella förra sommaren och hon ÄLSKADE det. Nu är hon ju ännu lite större och har koll på ännu fler karaktärer i från alla fantastiska dessa fantastiska sagor (Ronja är favoriten nu) så det här har jag verkligen sett fram emot länge. Planen är att köra två heldagar i parken och så en övernattning på det. Vi åker hela lilla familjen + mormor, morfar och kusinen. Kommer bli toppen! Mysigaste avslutet på sommaren ju. Det har varit sånt ruggigt väder här den här helgen så det känns nästan lite som om hösten redan är här, men stämmer väl inte? Än har vi faktiskt ett par sommarveckor kvar – Isabella börjar visserligen förskolan om en vecka så då är i alla fall sommarlovet slut, men förra året var det ju sommartemperatur långt in i september…Kusinmys på landet.

Här har vi varit lite trötta idag. Det blev sent i säng efter kräftskivan igårkväll, men himla roligt var det. Mycket vacker skönsång som vanligt. Haha! Det hade varit kul att styra upp en kräftskiva ihop med ett gäng kompisar också, får se om vi lyckas planera in det någon helg det närmsta. Men nu ska jag tassa ut till lillstugan och krypa ner i sängen mellan mina små pluttar. Det är ju en dag imorgon också. Natti natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.