Förenat med livsfara! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Förenat med livsfara!

Här kommer en liten uppdatering från ön – första dagen utan regn sedan vi kom hit i fredags, så idag har vi äntligen kunnat vara ute lite mer än bara kortare stunder. Jag – som är gift med en brasse vilka typ förenar regniga dagar med livsfara (hehe) – kan visserligen hålla med om att det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder, men med en krypbebis blir det ju lite bökigare. Isabella har varit iväg på äventyr med sin morbror och kusin, typ första dagen borta från mig på hela semestern så det var säkert nyttigt för oss båda. De gick till min brorsas kompis med barn och hängde där ända fram till middagen. Jag har varit ute på långpromenad med lunchstopp tillsammans med min pappa och lillan, som sov så gott i vagnen nästan hela tiden. Båda restaurangerna på ön var dock stängda så det fick bli baguetter med räkröra på bryggan istället, men det var mysigt det med – sedan blev det vätskepaus med kaffe och muffins på Pensionatet. Olivia vaknade lagom till det och tog sig en liten prommis med morfar. Hon blir säkrare och säkrare på att gå varje dag, men håller fortfarande stenhårt i våra lillfingrar. Förutom ibland när hon glömmer bort sig, fem steg är personbästa so far.Väl hemma igen plockade jag äpplen i trädgården och testade att göra sockerfritt äppelmos för första gången. Tror det blev ganska bra faktiskt – jag och barnen ska provsmaka på riktigt till frukostgröten imorgon 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.