Tillbaka till verkligheten – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Tillbaka till verkligheten

Hej hej bästa ni! Sista dagen uppe på ön – imorgon åker vi hem till stan igen. Tillbaka till verkligheten. Isabella börjar förskolan efter sommarlovet på måndag så skönt att komma i ordning och landa lite innan allt drar igång. Troligtvis kommer även Gabriel hem på söndag. Kul såklart och Isabella börjar längta, men allt har faktiskt gått himla smidigt den här gången. Jag har ju varit uppe på landet tillsammans med mina föräldrar och min brorsa under nästan hela tiden han varit borta så jag har ju fått massor med hjälp – ja, till och med sovmorgon ett par dagar. Lyx! Så tacksam för det.Gnaga på ett äpple och gunga är livet.

Just nu sover Olivia sin förmiddagsnap, men när hon vaknar ska vi iväg på ett litet äventyr. Idag blir det ett besök på Nordens Ark som ligger bara en kort bit härifrån. Ska bli skoj! Ha en härlig helg nu allihopa! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.