Ingen långvecka här inte – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Ingen långvecka här inte

Hallå från soffan! Jag totaldäckade här efter att ha nattat båda barnen, men nu ska jag nog allt försöka stappla mig bort till sängen för ögonen går nästan i kors. Fast egentligen borde jag ner i tvättstugan en sväng för att hänga upp den allra sista tvätten… Vet inte hur många maskiner det blev idag, men nödvändigt efter en vecka uppe på landet. Vi kom hem i lördags och Gabriel igår natt. Himla skönt att vara två föräldrar igen. Jag firade med sovmorgon, ljuvligt. Isabella körde första dagen på förskolan efter det åtta veckors långa sommarlovet igår – hon grät från dörr till dörr. Usch, så jobbigt. Skickade ett sms efter en halvtimma för att kolla läget och då verkade allt bra igen, när jag kom för att hämta var hon jätteglad och berättade att hon hade haft det superkul. Så då kändes det lite bättre i mammahjärtat. Vi körde en eftermiddag på bibblan efter förskolan, men sedan blev Isabella plötsligt jättesnuvig och även lite hostig så idag fick hon stanna hemma. Så typiskt! Det blev ingen långvecka med andra ord. Jag har haft ont i halsen i ett par dagar så det är väl några elaka bassiluskor som har hoppat på oss. Isabella är i alla fall pigg i övrigt och jag hinkar te i hopp om att vara ready for fight på torsdag för då ska vi ju till Astrid Lindgrens Värld. Mysigt!Kul att vara hemma igen efter en vecka uppe på landet – plötsligt känns alla leksaker som nya.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.