Jag lever, men det är knappt… – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Jag lever, men det är knappt…

Hej finaste ni! Det har varit väldig tyst härinne de senaste dagarna – jag lever, men det är knappt. Fy sjutton alltså! Jag skrev ju att Isabella bara hann gå en dag på förskolan innan hon blev dunderförkyld och lagom till vår efterlängtade tripp till Astrid Lindgrens Värld var det min och Olivias tur. Lilla O fick ligga och vila i vagnen mestadels av tiden, men jag kämpade på bäst jag kunde… Sedan när vi väl kom hem i fredagskväll bröt det ut ordentligt och jag har legat totaldäckad hela helgen. Tack och lov att Gabriel har varit hemma och kunnat ta barnen för igår klarade jag typ inte ens att ta mig ur sängen. Idag är jag pyttelite bättre, men alltså vad här det här för elakt virus som tagit oss i sina klor?! Isabella klarade sig ganska bra ändå och är nu bara lite snuvig, men Olivia är även hon fortfarande rätt dålig. Gabriel går omkring och harklar sig så det är väl hans tur snart också. Usch, det här var verkligen det sista jag önskade mig. Till råga på allt har det varit riktigt kanonväder den här helgen och när jag kikat på Instagram har typ hela världen hittat på massor med roliga saker. Min lillebror var i stan med sin flickvän och igår var alla utom vi på familjemiddag hemma hos mina föräldrar. Nej fy, nu vill jag bli frisk och det illa kvickt. Hoppas ni mår bättre i alla fall! <3Min snörvliga lilla skatt <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.