Känner mig som människa igen! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Känner mig som människa igen!

Äntligen börjar jag känna mig som människa igen! Eller det var egentligen en överdrift. Äntligen börjar jag känna mig typ “vanligt” förkyld är väl snarare sanningen, för helt frisk och kry – det är jag verkligen inte ännu. Jag får snyta mig var och varannan minut, men ändå så är näsan helt igentäppt bara sekunden efter och jag hostar fortfarande en del. Dock är jag i alla fall någorlunda på fötter igen och igår åt jag mitt första riktiga mål mat sedan fredagens korv med bröd till lunch. Skönt! Vilka hemska baciller alltså! Får se om jag orkar gå ut en liten sväng med barnen i eftermiddag. Sverige bjuder på världens härligaste sensommardagar och så ligger man helt däckad i sängen som en klubbad säl. Inte så skoj!Denna lilla är också på bättringsvägen. Äntligen! Näsan rinner konstant, men annars ganska pigg.

Tur att denna dunderförkylningen kom nu och inte nästa vecka i alla fall för då är det dags för Gabriel att åka till Paris igen. Min skola drar också igång och Isabella ska börja gå enligt sitt höstschema på föris. Hennes plask- och simskola startar nu på söndag och om någon vecka även barndansen på gymmet. Jag har anmält mig till en mamma-crossfit-kurs och alla roliga barnaktiviteter på bibblan, vårt favoritställe, kör även dem igång alldeles snart. Det och lite till står på schemat i höst och jag ser faktiskt fram emot denna spännande termin som väntar. Ska bara införskaffa mig i en almanacka och en familjekalender så jag får lite mer koll på läget. Känns lite rörigt att hålla ordning på allt i huvudet just nu…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Ja precis – fyren! Bland annat har de bebis- och småbarnsrytmik varje torsdag och fredag hela hösten med start i slutet av september. Man behöver inte anmäla sig, det är gratis 🙂 Sedan har de sagostund, minibio osv.

 1. Johanna

  Mysigt med nystart på hösten tycker jag 😊 vi börjar också med simskola på söndag och sedan börjar även gymnastik igen 😊 blir fullt upp på helgerna framöver!