Ladda för nystart! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Ladda för nystart!

God morgon på er! För en gångs skull är det alldeles lugnt och tyst här hemma – Isabella är på förskolan och Olivia sover sin förmiddagsnap. Känns väldigt ovant efter ett långt och fartfyllt sommarlov ihop. Att faktiskt kunna sitta ner ostört en liten stund utan att någon avbryter en genom att ropa “maaamma” eller hänga i byxbenet. Haha! Första morgonen som vi fick iväg Isabella till föris utan tårar i alla fall och det känns faktiskt helt otroligt skönt. Fy sjutton vad ont det gör i mammahjärtat när man ser de så där ledsna… Hon var väl inte supernöjd med att gå hemifrån och protesterade visserligen ett par gånger, men grät gjorde hon åtminstone inte. Idag är dessutom sista dagen för denna veckan så det kändes ändå bra inför nästa, då terminen liksom drar igång på riktigt i och med att min skola börjar och så där. Apropå det ska jag springa in på Kungsmässan innan hämtning i eftermiddag och köpa ny kalender och lite anteckningsblock. Jag behöver en del struktur och mycket god planering för att den här höstens alla planer ska gå i lås.

Annars fortsätter jag projekt rensa här hemma. Har bland annat sålt massor med barnens urvuxna kläder, men har flera skåp och vrår att gå igenom. Älskar känslan av att liksom röja upp inför den nya säsongen. Ut med det gamla och in med det nya. Ladda för en nystart!Så här startade min morgon förresten. Skulle skala filmjölken, men den var visst redan öppnad…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.