Blixtrar och dunder – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Blixtrar och dunder

Hej mitt i natten som vanligt! Att jag aldrig lär mig att krypa till kojs i tid. Men det är något alldeles heligt med de här sena timmarna, speciellt sedan man fick barn. Så lugnt och stilla. Fast lugnt och stilla var det verkligen inte igårnatt – herregud vilket ruskväder. Ösregn, blixtrar och dunder. Jag vaknade av flera höga knallar. Fast himla mysigt ändå. Och Isabella var väldigt nöjd över alla roliga vattenpölar som fanns att hoppa i påväg hem från förskolan. Som hon sprang, fram och tillbaka – fram och tillbaka. Sedan tog vi en fika på Espresso House bara hon och jag, under tiden som Olivia sussade sött i vagnen. Imorgon kanske det blir en tur till Alfons Kulturhus, det var väldigt längesedan… Men nu: SÄNGEN!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Vilken fin overall! Vad är det för märke? Har en dotter som är några månader äldre än Olivia så har inte koll på alla kläder som behövs för större barn men tänker att en sån där regnoverall måste vi ju ha sen 🙂