Livets helg & CrossFit för mammor – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Livets helg & CrossFit för mammor

Hej bästa ni! Hoppas att ni har haft en mysig helg – det har vi. Förra veckan var sista tredagarsveckan på förskolan för Isabella, från och med idag kommer hon ju gå måndag till torsdag i och med att mitt plugg drar igång igen. Så lite kortare helger blir det framöver och därför passade vi på att åka in till Alfonshuset i torsdags då det var den sista lediga tillsammans på ett tag. Verkligen ett favoritställe! Isabella ÄLSKAR att vara där och nu funkade det faktiskt himla bra med Olivia också. Mycket att titta, klämma och känna på. Spännande! Sedan mötte vi upp min pappa för en fika på Rosencaféet i underbara Trädgårdsföreningen. Supermysig dag! I lördags anordnades det årliga Barnkalaset här i Kungsbacka så där var vi och kikade en sväng. Jätteroligt med ansiktsmålning, fiskedamm, ballongdjur och allt möjligt skoj. På kvällen grillade vi och sedan blev det en helt spontan kväll på grannarnas veranda. Isabella lekte med deras jämnåriga dotter och det var hur trevligt som helst. Igår blev det en tur in till Göteborg för söndagshäng med min familj – vi blev bjudna på kantarellpasta till middag och smulpaj till efterrätt med egenplockade svampar och äpplen. LYX! Fast först var det premiär för Isabellas simskola på söndagsmorgonen och det blev en succé. Hon är bra bestämd av sig och vet exakt vad hon vill och inte vill så jag var inte helt säker på att hon ens skulle gå i vattnet, men jodå. Hon var med hela klassen utan att tveka och tyckte att det var superkul. Gissa om jag var stolt! Sedan firade vi med glass i badhuset cafeteria. Livets helg!Nu sitter jag här och försöker styra upp lite inför terminens första kurser. Kollar schema, kurslitteratur och sådär. Imorgon blir det en sväng till skolan i Halmstad på introduktion, men först ska jag träna. JA, ni hörde rätt! Jag har anmält mig till ett sex veckor långt CrossFitcamp för mammor och det ser jag sååå mycket fram emot. Jag är nog i mitt kanske livs sämsta form och vet ärligt talat inte riktigt hur jag ska komma igång så det här är nog precis vad jag behöver. Det ska bli så himla kul och jag är superpeppad. WOHO!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons