Blod, blod, blod – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Blod, blod, blod

JISSES! Jag är HELT slut! Fast skönt trött, men som i väldigt väldigt trött. Imorse var det äntligen dags för min Mamma-CrossFit att dra igång. Det var bara så himla kul, men också riktigt jobbigt. Första träningstillfället för mig på år och dagar – kroppen är verkligen inte van av att få jobba på detta sätt och jag känner redan hur träningsvärken börjar smyga sig på. Härligt! Vi får väl se om jag klarar att sätta mig på toalettstolen imorgon. Haha! Längtar faktiskt redan till nästa gång som är nu på fredag, det här var nog exakt vad jag behövde. Hög tid att vara lite snäll mot kroppen och börja ta hand om den efter att den burit på barn (både på insidan och utsidan) i över fyra års tid nu. Man har ju bara en kropp. Nu ser jag fram emot att bli stark igen!

I söndags hände förresten en liten olycka som jag glömt berätta om. Vi var ju hemma hos mina föräldrar och barnen höll på att leka för fullt. Plötsligt hörs en smäll och vi ser att Olivia har ramlat. Inga konstigheter, hon håller på att lära sig gå och druttar väl omkull några gånger per dag – men när Gabriel lyfter upp henne för att trösta ser han bara blod, blod, blod. Fy sjutton så otäckt! Hon slutar faktiskt gråta ganska fort och när vi lyckats tvätta bort allt blod, som vi förstår kommer inifrån munnen, kan vi konstatera att allt tack och lov sitter kvar där det ska. Det blödde dock en stund till från mellanrummet mellan framtänderna, från gluggen, antingen måste hon ha bitit sig i fallet eller slagit i munnen i golvet. Igår pratade vi med tandläkaren som dokumenterade det hela samt berättade vad vi skulle vara uppmärksamma på. Hon tyckte inte att vi behövde åka in på någon koll, däremot ska vi anmäla det till försäkringsbolaget. Testade online både idag och igår, men verkade vara någon bugg på sidan så jag ska ringa dit imorgon. Skönt att det inte var något värre, men innan man vet vad som hänt eller vad som är fel är sånt här riktigt läskigt tycker jag. Lilla pluttan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons