Bara vara nära – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Bara vara nära

God morgon fina ni! Riktigt ruskigt väder här i Kungsbacka idag, men jag kan inte låta bli att tycka att det ändå är lite mysigt. Isabella är på förskolan, Gabriel åkte nyss mot Landvetter för att flyga till Paris och Olivia sover sin förmiddagsvila. Jag har precis duschat och tänkte kika lite på en online-föreläsning. Får se hur långt jag hinner innan lilla O bestämmer sig för att vakna… Egentligen skulle vi iväg på fotografering, men det blev uppskjutet så det får bli en lugn dag hemma istället. Kanske lika bra, Olivia verkar helst bara vilja vara i famnen idag så ingen idé att smida några storslagna planer. Tycker mig ana tand nummer fem i överkäken så det kanske är förklaringen. Jag passar på att njuta av att hon vill vara nära, allt annat kan vänta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Helt rätt inställning Nina- allt annat kan faktisk vänta- gäller att passa på dessa stunder då dom vill vara extra nära ❤. Tusen rusar iväg alldeles för snabbt och snart har dom inte riktigt tiden att sitta stilla på samma vis . Så mysigt att följa dig och din mysiga familj❤❤

Annons