Vad har vi gjort?! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Vad har vi gjort?!

Alltså vad hände med den senaste veckan?! Herregud, dagarna har bara swishat förbi… Visserligen har vi hittat på massa kul, men ändå. Imorgon är det redan torsdag igen. Hjälp! Så vad har vi haft för oss då sedan sist? Tänker att det får bli en liten bildbomb 🙂

I fredags efter min Mamma-CrossFit åkte jag och lilla O till Bollebygd för ettårsfotografering hos bästa Pink Stripe Photography. Olivia var livrädd för tårtan och började gråta så fort hon fick syn på den, så det blev inte så mycket “Smash the Cake” direkt. Haha! Så fort vi tog bort tårtan var hon dock hur nöjd som helst och showade allt hon bara kunde framför kameran. Lilla toka! Vi åkte hem till mina föräldrar i Göteborg efter fotograferingen för att sova över. Fredagsmys med massa pizza och popcorn tillsammans med barnens kusin Stina som vi hämtade upp på vägen. Även på lördagen blev det bus och lek med kusinen då vi hängde på Majornadagen vid Plaskis. Tjejerna valde att göra likadana urtjusiga ansiktsmålningar och åkte tusen gånger nerför världens brantaste hoppborgsrutchkana. Jag passade också på att möta upp en av mina absolut äldsta vänner Sara som bor i närheten för en fika. Hon har en liten pojk som bara är ett par månader yngre än Olivia. Det är jag så oerhört glad för! Bästa tajmingen ju!På söndagen var det äntligen dags för Isabellas simskola igen. Hon älskade ju första gången så det här hade vi sett fram emot båda två hela veckan. Varje morgon som jag lyckas ta mig hemifrån i tid med båda barnen ger jag förresten mig själv en mental high-five. För svettigt det är det! Bellis hade i alla fall hur kul som helst även denna gång och var så himla modig. Efteråt tog vi en brunch i solen på ett ställe här i Kungsbacka som jag velat testa länge. Mycket högt betyg från både mig och Isabella så dit går vi gärna tillbaka snart igen. Sedan blev det massa lekplatshäng och när vi kom hem kikade grannflickan över så då blev det ännu mera lek för Isabella. Först en bra stund hos oss och sedan sprang de över till grannarna där de lekte i säkert två timmar. Så kul! Faktiskt första gången som Isabella är iväg hos en kompis helt själv. Hemma hos kusinen har hon ju förstås varit massvis med gånger, men det är lite annorlunda. Det är liksom familjen. I alla fall jätteroligt med en jämnårig kompis bara runt hörnet och tjejerna verkar gå superbra ihop. Jag är så glad för Isabellas skull!

Jag hade egentligen tänkt berätta om de senaste dagarna också, men nu blev klockan så mycket och imorgon ska jag upp himla tidigt för att gå på ett frukostevent på NK. Jag känner mig helt slut så måste verkligen sova. Isabella har varit hemma med feber från förskolan både igår och idag så bäst för mig att försöka få så mycket sömn som möjligt så inte jag också blir dålig. Igen! Det räckte gott och väl med den där mördarförkylningen häromveckan. Natti natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.