Olivia 1 år! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Olivia 1 år!

Tänk att det redan är prick ett år sedan den här lilla trollungen bestämde sig för att kika ut. Alltså hur är det ens möjligt att det redan har gått ETT ÅR?! Samtidigt är hon ju så himla självklar i våra liv och har varit sedan dag 1. Lilla O, du och din storasyster är det absolut bästa som någonsin har hänt mig och jag blir bara mer och mer kär i dig för var dag som går. Hoppas att du har haft en fin första födelsedag min lilla älskling. Mamma älskar dig mer än du någonsin kommer kunna förstå.De superfina bilderna är tagna av bästa Pink Stripe Photography.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.