Höstmarknad i Torsby – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Höstmarknad i Torsby

Hej fina ni! Nu sitter vi i bilen påväg hem från en supermysig helg hos släkten i Värmland. Egentligen skulle vi åkt igår, men både Isabella och Olivia har fått omgång nummer två av den där mördarförkylningen vi hade häromveckan. Så när det nu ändå inte blev aktuellt med någon förskola idag kunde vi lika gärna stanna en extra dag i Torsby och kurera oss däruppe istället för hemma. I lördags vaknade dessutom Isabella och klagade på att det gjorde ont i öronen så vi började misstänka öroninflammation. Hon blev mycket bättre av lite alvedon, men på natten vaknade hon och grät. Under gårdagen verkade hon dock helt opåverkad igen, men även natten till idag var rätt kämpig. Har förstått att nätterna brukar vara allra värst då trycket ökar när man ligger ned? Bullade i alla fall upp henne på ett par kuddar och efter ett tag somnade hon äntligen om. Idag verkar öronen okej, men Isabella är fortfarande lite hostig och snörvlig så lika bra att skippa föris. Stackars lilla O hade i sin tur nästan 40 graders feber igår och riktigt jobbigt under natten, men nu har båda barnen sovit i nästan 2,5 timme här i bilen så förhoppningsvis gör det susen. Att sova brukar ju faktiskt vara det allra bästa.

Andra helgen i september äger den årliga höstmarknaden rum i Torsby, eller Mârten som värmlänningarna kallar den. Massor med stånd där allt möjligt krims krams säljs och så såklart tivoli. Vi har varit där varenda år sedan jag var liten, men nu var det första gången på väldigt länge. Första gången med barnen. Isabella har nog haft livets helg – trots förkylning och eventuell öroninflammation. Karusellåkning två dagar i rad, lite marknadsshopping, massa bus och lek med bästa kusinen och goaste sysslingarna, ponnyridning och en hel del mys. Tack underbara Torpgården för denna gång. Vi längtar redan till jul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.