Från en öroninflammation till en annan – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Från en öroninflammation till en annan

Hej fina ni! Hektiska dagar – sjuka barn och massor att göra i skolan. Tack och lov är i alla fall Gabriel hemma från Paris, annars vettesjutton hur jag hade fått ihop det. Det hade såklart blivit plugget som fåtts skjuta upp, men det har jag tyvärr redan tvingats göra när han var borta så liiiite på smärtgränsen nu. Hur som helst är Isabella på bättringsvägen, bara lite snuvig och hostig – men pigg och glad som vanligt så hon fick gå till förskolan idag efter mer än en veckas frånvaro. Stackars lilla Olivia har dock inte blivit bättre, utan snarare tvärtom. Så igårkväll, efter att ha haft hög feber sedan natten till söndag och dessutom varit rejält påverkad, ringde jag till 1177 som rådde mig att åka in efter att ha ställt massor med utförliga frågor. Jag fick förresten pratat med en så himla noggrann och kunnig sjuksköterska, det känns ju såklart alltid extra tryggt och lugnande när det är något som rör ens barn. Alltså wow, vilken kompetent sjukvårdspersonal. Även på närakuten fick vi jättegott bemötande, en av de bästa sakerna med att bo här i Kungsbacka – så nära och lätt att ta sig dit, dessutom minimalt med väntetid. Så skönt att slippa åka in till Göteborg och sitta i väntrummet timme efter timme. Det visade sig i alla fall att lillan har öroninflammation på båda öronen, uh stackarn. Så nu blir det antibiotika i fem dagar varvat med alvedon och ipren för att få ner febern. Redan imorse verkade hon dock må mycket bättre och tempen visade bara på strax över 38 grader. SKÖNT! Isabella klagade ju också på öronont under helgen så ja – från en öroninflammation till en annan kan man väl säga. Tack och lov verkar det vara helt borta på storasyster nu för hon har inte sagt något om detta sedan i söndagsnatt och tydligen behandlas inte större barn ändå, utan där låter de bara öroninflammationen läka ut av sig självt. Annars har jag noll erfarenhet av detta – har era barn haft öroninflammation? Dela gärna med er! <3Bli frisk nu min lilla tuss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongerLife

    Men usch vad jobbigt att ha två som har det. Stackars barn.
    Hoppas det snabbt går över.
    Jag har aldrig haft det så jag vet inte alls hur det är och hur ont det kan göra. Men det låter inte kul alls.

    Trevlig fredag