Så ynklig och trött – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Så ynklig och trött

God morgon på er! Gabriel och Isabella har nyss åkt iväg på terminens första barndans och jag är hemma med Olivia som äntligen verkar vara feberfri. Det har varit ett par jobbiga dagar för lillan, hon har varit så ynklig och trött mest hela tiden. Bara vara nära och sova. Under sommaren trappade jag ju ner ordentligt på amningen och var väl ett tag inne på att sluta helt (då lilla O började bitas så hemskt), men vilken tur att jag inte gjorde det. Olivia har haft så dålig aptit och knappt velat äta någon riktig mat alls nu när hon varit sjuk, bara mamma som gällt. Så himla skönt att det finns mjölk kvar. Kåvepenin:en har vi förresten lyckats få i henne riktigt bra. Jag var lite orolig först över hur detta skulle gå för den smakar verkligen SÅ hemskt, men Olivia är ju bara så himla duktig och tar sin medicin utan några större protester. Lilla hjärtat!Isabella var riktigt taggad på att äntligen få dansa igen idag. Så kul! Jag hade gärna följt med och kikat in genom det lilla fönstret till danssalen bara för att få se lyckan spritta i den lilla kroppen. Hon älskade det verkligen förra terminen! Men jag tar simskolan imorgon istället – så skönt att vi är två föräldrar den här veckan så vi kan dela upp det lite. Framför allt nu när Olivia inte är riktigt kry. När Gabriel var iväg tog jag ju med lillan i bärsele in i simhallen och i omklädningsrummet fanns faktiskt barnstol att sätta ner henne i under tiden som jag hjälpte Isabella. Så det gick ju såklart, fast ändå…

Annars har vi inga större planer för helgen. Jag ska väl försöka plugga lite och så behöver vi städa här hemma. Imorgon efter lunch är det nämligen visning av lägenheten så då måste vi fly fältet. Kanske blir en tur in till Göteborg?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.