Jag är beroende – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Jag är beroende

Hej fina ni! Så tyst det varit härinne på sistone. Livet kom väl ikapp… Förkylning efter förkylning har avlöst varann och förutom att vabba har jag haft fullt upp med att komma ikapp med skolan. Men nu verkar vi vara på banan igen. Det har förstås hänt massor med kul saker också så har en hel del att berätta. Mitt i allt annat har jag förresten lyckats bli helt fast i serien The Handsmaid’s Tale – sist på bollen jag vet, men sedan barnen kom har jag inte hunnit följa en enda serie. Nej, knappt sett en hel film. Haha! Jag har liksom prioriterat den sömn jag kan få framför det, för det håller liksom inte att sitta uppe halva nätterna och mala avsnitt efter avsnitt när man har små barn som vaknar tidigt om morgnarna. Jag blir verkligen som beroende, kan bara inte sluta titta. Helt sjukt! Nu är jag i alla fall redan halvt igenom säsong tre och det känns både bra och dåligt. Skönt att det snart inte finns några fler avsnitt som jag bara MÅSTE se så jag kan gå sova igen, men såklart samtidigt trist att det är slut. Haha! Och ja, serien! Så fruktansvärt obehaglig och hemsk, faktiskt nästan FÖR otäck för min smak – men ändå så fängslande. Jag sitter och gömmer mig bakom kudden var och varannan minut. Har ni sett The Handsmaid’s Tale och vad tycker ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.