Hur ska jag fortsätta? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Hur ska jag fortsätta?

Hej bästa ni! Jag hade inte alls tänkt att vara borta härifrån så länge – det bara blev så. Jag har haft så himla fullt upp med allt annat så bloggen har blivit lidande… Ärligt talat har det faktiskt varit ganska skönt att koppla bort allt detta, för ovanlighetens skull. Jag har ju trots allt uppdaterat här och på Instagram i princip minst en gång om dagen, om inte mer, under de senaste 3,5 åren. Sedan har väl motivationen också trytit en del. Funderat fram och tillbaka har jag gjort – jag har egentligen inte den tid som krävs, åtminstone inte den tid som krävs för att göra det på det sätt jag faktiskt önskar. I och med att mina studier nu har dragit igång igen på heltid plus det faktum att Gabriel är bortrest två av fyra veckor per månad så är det helt nya prioriteringar och uppoffringar som gäller. Jag har dock kommit fram till att jag nog ändå inte är redo att lämna allt. Jag älskar ju att skriva här och ännu mer älskar jag ju den fina respons jag får från alla ni underbara människor som klickar er in för att läsa. Dock vill jag hädanefter försöka sträva efter att hålla det på rätt nivå – jag måste hitta en balans så det här inte blir något extra stressmoment för då går det bara inte. Jag är ett levande exempel på “mycket vill ha mer” när det kommer till det mesta, men jag kan inte fortsätta så. Jag måste bli bättre på att nöja mig. Intala och övertala mig själv att det faktiskt räcker. Nu måste jag krypa till kojs – imorgonbitti väntar simskola för Isabella. Gabriel åkte tredje vändan till Paris idag så nu är jag hemma själv med barnen ett tag. Känner mig rätt lugn inför detta, jag har hittat mina sätt för att få det att flyta på så smärtfritt som möjligt i vardagen och jag älskar mina ensamkvällar framför brasan med tända ljus, choklad och något löjligt på TV som G absolut inte skulle vilja se. Haha! Fast det är förstås skönt med sovmorgon också… Tills vi hörs igen – kan inte ni snälla, snälla gulliga ni lämna en kommentar om vad ni önskar läsa mer av här på bloggen under hösten. Hur ska jag fortsätta? Jag kommer inte försvinna från er <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Satte kaffet i halsen när jag läste rubriken. Trodde du skulle sluta blogga. Jag älskar att följa er vardag. Tycker att du skriver om livet på ett fint sätt. Du berättar om flickorna utan att störa deras integritet och har en väldigt fin balans. Jag älskar att läsa om ev kulturkrockar och tycker att det är så roligt att höra om flerspråkiga barn. Skulle nästan vilja vara med hos er under en dag och höra hur det låter. 🙈 För visst pratar ni engelska med varandra och individuella språk med barnen?
  Tycker du ska fortsätta skriva som du brukar, utan att du ska känna press över det.
  Det är helt okej om det inte kommer inlägg varje dag.
  Kram!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   JENNIFER! Förlåt för mitt sena svar, men här kommer det äntligen. Alltså jag har levt på din kommentar hela helgen. Herregud vilka fina ord, jag blir så himla himla glad. Precis det jag önskar kunna förmedla med min blogg sätter du ord på och det gör mig så lycklig. Tusen tack gulligaste du! Världens största kram och tack så hemskt mycket för att du vill följa oss härinne 🙂

 2. Mia

  Jag tycker om din blogg för att du känns som en person med båda fötterna på jorden som man kan relatera till. Jag började läsa din blogg då jag blev tipsad av en vän, då du har en man från Brasilien och min fästman är därifrån men bor med mig i Sverige. Då skulle ni flytta till Rio och jag läste med spänning om ert liv där. Sedan har jag hängt kvar här för att det är en bra blandning av ert vardagsliv, tankar om kulturskillnader, resor, inredning och så. Jag är oxå intresserad av att läsa om ditt pluggande, funderar på samma program själv i framtiden 🙂 definitivt en av mina favoritbloggar!
  Kram

 3. Nat

  Tycker jätte mycket om din blogg, tycker du har en skön stil både i föräldraskap och med livet i stort så jag skulle verkligen sakna att följa dig/er

  tycker om mixen av inlägg där du blandar känslor, vardag, uppfostran, kläder, recept och resor. Allra mest tycker jag om att läsa om era flyttar och långa resor

  kram

 4. Joanna

  Jag älskar din stil då din smak är så lik min. Jag skulle vilja se mer inredning och mer av din klädstil 😍 du skriver så bra också, älskar att läsa dina texter.

 5. Elin

  Älskar din blogg precis som den är! Vardagsbetrakelser från en helt vanlig två-barns-mamma. Kan relatera extra mycket till din blogg eftersom du har annat arbete/studier också och inte enbart är influencer. Så fortsätt gärna blogga, du är väldigt inspirerande och positiv!

 6. E

  Jag vill fortsätta läsa om din vardag, stort som smått 😊 Mycket igenkänning för en fellow tvåbarnsmamma! Gärna mer om hur du löser det rent praktiskt nu när du är själv mycket med båda!
  Alltid kul att klicka in här och se att ett nytt inlägg väntar 😊

 7. Sarah

  Jag skulle också vilja veta mer om dina studier 😊. Det är väldigt kul när du har ett nytt inlägg men sunt att inte alltid hinna med! Ta hand om dig.

 8. Lovisa

  Tycker så mkt om din blogg. Tycker om när du berättar om din vardag precis som den är med med och motgångar. Vill gärna veta mer om ditt plugg. Lycka till med allt 😍