Det svänger nu – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Det svänger nu

Tack snälla ni för den fina responsen på mitt förra inlägg. Jag blir så himla himla glad över att läsa era gulliga ord. Så söta ni är allihopa! Trots att statistiken säger annat så inbillar jag mig typ fortfarande att det bara är min familj och mina vänner (vilket såklart är långt i från “bara”, missförstå mig rätt) som kikar in här på bloggen emellanåt. Därför känns det såklart extra kul att läsa hur mycket ni tycker om att följa mig. Och jag blir alltid så himla överraskad när ni kommer fram när vi är iväg någonstans. Överraskad, men väldigt väldigt glad. Bästa ni! <3

Imorse var det minusgrader när vi gick till förskolan. Iskallt, men så himla vackert. Knallblå himmel och strålande sol som fick frosten i gräset att glittra något alldeles otroligt. Magisk morgon! Kändes dock inte riktigt som om vi var förberedda på vinter redan nu – som tur var hämtade jag hem overaller till flickorna från mammas och pappas källarförråd i förra veckan, men bara tunna mössor och tunna vantar följde med. Och nya vinterkängor beställde jag till Isabella först igårkväll så hon går fortfarande i sina sneakers. När jag hämtade henne på eftermiddagen hade det dock slagit om och termometern visade över tio grader. Luriga tider nu, det svänger verkligen från en dag till en annan. Det är bara någon vecka eller två sedan Isabella sprang omkring i grannens trädgård med bara ben och idag bjöds vi på världens vinterkyla, åtminstone för att vara Göteborg. Är ni redo för en ny säsong i klädväg? Vi stannade och gungade en stund påväg hem från förskolan. Olivia älskar att gunga, är nöjd hur länge som helst. Det är dock typ först nu som Isabella inte tröttnar efter 20 sekunder. Haha! Så olika!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.