Jag hinner inte med! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Jag hinner inte med!

Hej fina ni! Gabriel kom hem från Paris igårmorse så nu är ordningen återställd här hemma. Jag hinner liksom inte riktigt med allt när han är borta. Barnen går såklart först och bara där försvinner ju den största delen av min vakna tid. Haha! Sedan är det såklart allt det där vardagliga som förstås också tar sin lilla tid – laga mat, plocka, tvätta – ja, ni vet… Även om jag försöker få det mesta sånt gjort innan Gabriel åker samt bunkra upp med matlådor i frysen så dyker det ju hela tiden upp nya sysslor. Och så är det mina studier som jag väl börjar komma in i nu efter 1,5 månad, men klart det är en omställning. Dock väldigt kul att vara igång igen. Tyvärr blir mina sociala kanaler lidande, men det har jag ju redan tagit upp här både en och två gånger. Jag ska dock försöka bli bättre på att smyga in något litet inlägg här och var lite oftare, det blir nog lättare nu när plugget rullar på. Så vad har hänt sedan sist? Jo, förutom massa mys och bus med ungarna så bland annat det här:

  • Jag har varit på ettårskontroll med lilla O.
  • Jag har slutat amma.
  • Jag har ÄNTLIGEN tagit mig till tandläkaren efter att inte ha varit på en kontroll på över fyra år (pinsamt!).
  • Vi har varit på några lägenhetsvisningar.

Vill ni höra mer? <3 

Olivia har inte blivit gråhårig, det är bara jag som inte hunnit putsa speglarna… 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.