Bäst på att leta resor – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Bäst på att leta resor

I annonssamarbete med Flyg.nu

Att jag och min familj älskar att resa är väl ingen nyhet för er som följt bloggen ett tag. Det blir en del resor för nöjes skull, men också på grund av Gabriels jobb. Att vi dessutom har halva släkten på andra sidan jordklotet spelar såklart också in. I takt med att familjen växer blir det dock bara dyrare och dyrare för oss att resa, och även aningen mer komplicerat då det är stor skillnad på att flyga ensamma som par jämfört med att flyga tillsammans med två små barn med mycket spring i benen. Därför är det superviktigt att planera flygresorna in i minsta detalj – vi kan inte köpa vilken biljett som helst, det får till exempel absolut inte vara för långa mellanlandningar, men inte heller för korta. Det här med att hitta billiga och bra flygbiljetter är något som jag faktiskt har blivit himla rutinerad på under de senaste åren, om jag får säga det själv. På Flyg.nu kan man jämföra priser på flygresor världen över och i sökmotorn ingår såväl de traditionella flygbolagen som lågprisbolagen. Det finns dessutom massor med användbara filter för att anpassa din sökning och finna den absolut bästa och mest prisvärda resan för just dig. Sök via datorn eller Flyg.nu-appen i mobilen! Tid är något som i alla fall jag aldrig har tillräckligt av och därför älskar jag sådana här hjälpmedel extra mycket. Dels får jag tid över till att göra roligare saker och dels sparar jag pengar till annat.Så här såg det ut när hela lilla familjen var i Pernambuco, Brasilien i våras.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.