Olivias Smash the Cake-fotografering – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Olivias Smash the Cake-fotografering

God morgon, god morgon! Isabella går sista dagen på förskolan för denna veckan och morfar har precis anlänt för att passa Olivia under tiden som jag får gjort lite plugg + jobb. Jag har ett enskilt arbete och ett grupparbete att lämna in nu det närmsta, sedan måste jag fota inför ett roligt samarbete också. Apropå att ta bilder så åkte jag och lilla O, bara några dagar innan hon fyllde år, till Bollebygd för ettårsfotografering hos bästa Erikka på Pink Stripe Photography. Hon har ju fotat oss med jämna mellanrum sedan Isabella bara var ett halvår gammal och det är även hon som tagit den fina bilden i min header här ovan. Den här dagen vankades det bland annat Smash the Cake i Erikkas fina studio. Man vet ju aldrig hur småttingarna kommer att reagera på det hela, men det visade sig att Olivia verkligen inte var något vidare stort fan av tårta. Hon tyckte att den var jätteotäck och ville helst av allt inte ens vara i närheten av den. Haha! Så till slut fick vi plocka bort tårtan och då blev hon sitt vanliga tokiga lilla jag igen. Busade runt, showade, staplade klossar och hade sig. Inte så mycket smashande av tårta direkt med andra ord, men Erikka lyckades knäppa massor med ljuvliga bilder ändå. Så underbart med alla dessa minnen! Har ni varit med era små till en fotograf? Jag kan verkligen rekommendera Erikka om ni är på jakt efter en barnfotograf i Göteborg med omnejd. Hon är SÅ grym på det hon gör, superkreativ och BÄST med barnen. Världens gulligaste tjej dessutom! Jag lämnar alltid hennes studio med en så himla go känsla i kroppen. Här är några av alla de fina bilder hon tog på Olivia nu senast. Jag bara ÄLSKAR det ljusgula temat och de små hängsleshortsen lillan har på sig. Hur gulligt?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nat

    herre gud så gullig, man dör ju
    men ja tårta har inte gått hem hos mina heller inte förrän runt 3 eller nåt sånt jag önskar att inte tårta gick hem hos mig heller men tyvärr kan jag lätt äta 3 bitar själv