Jag har hittat tillbaka till träningen! Äntligen! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Jag har hittat tillbaka till träningen! Äntligen!

Hallå fina ni! Jag tror att jag nämnde i slutet av sommaren att jag anmält mig till ett Mamma-CrossFit-träningscamp, men nu slog det mig att jag nog helt har missat att berätta hur det har gått. Kursen hölls under sex veckor, men jag valde att även hoppa på nästa omgång så i morse avslutade jag vecka sju. Under denna tid har jag haft konstant träningsvärk. Alltså ni vet sådan där träningsvärk så man knappt kan sätta sig ner på toalettstolen. Haha, aj! Men jisses så gött det har känts ändå. Ni anar inte hur glad jag är över att äntligen, äntligen, äntligen vara igång med träningen igen. Som jag har längtat efter detta. Jag tränade väldigt mycket innan jag fick barn och höll igång bra under min första graviditet, men emellan ettan och tvåan har det knappt blivit någon träning alls. Lite promenader och kanske något sporadiskt gympass här och där, men inte så mycket mer än så. Jag märker stor skillnad på bara 1,5 månad – jag känner mig piggare, gladare och framför allt starkare i hela kroppen. Jag orkar lyfta betydligt tyngre nu än vid kursens start och musklerna är mycket mer uthålliga. Flåset är det dock lite si och så med så jag hade faktiskt tänkt att ge mig ut på några lite kortare löprundor också till att börja med. Nej, det här känns superkul och precis vad jag behövde för att komma igång. Tränar ni någonting och vad i så fall? Jag tycker att det mesta är roligt – löpning, styrketräning, pass och så vidare – men nu har man ju inte längre så himla mycket träningstid tillgodo, så vi får se vad jag tar mig an för slags träning härnäst. Men först: några veckor Mamma-CrossFit till. Jag är verkligen så otroligt glad över att äntligen ha hittat tillbaka till träningen. Extra viktigt att som mamma faktiskt ta sig tid till att ta hand om sig själv, tycker jag – det glöms så himla lätt bort mitt i allt annat, men man har bara en kropp och den ska förhoppningsvis räcka länge, länge.  Jag promenerade bort till träningen i morse. Så himla fint ute nu! Älskar hösten!

Gabriel var på biblioteket på barnrytmik med flickorna under tiden som jag tränade och sedan möttes vi upp för lunch. Jag bytte av honom så han fick jobba lite och nu är det min tur att beta av någon timmes plugg. Ikväll ska jag iväg på ett event så inget fredagsmys med familjen för min del. Känns nästan lite pirrigt, äventyrliga fredagskvällar är jag inte direkt van vid längre 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lissel

  Men gud! Jag har precis tappat det HELT! Alltid varit ett träningsfreak, nu har jag tvillingtjejer på 5 månader….. jag har kört gymmet en del till och från men är svårt med omställningen. Går ju inte att ta sig till gymmet lika enkelt som förut 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😩

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Helt förståeligt! Jag fick som sagt till knappt till någon träning överhuvudtaget från det att min första föddes för snart 4 år sedan tills nu… Låt det ta den tid det tar <3