Mer än okej – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Mer än okej

God morgon! Hoppas ni mår bra – redan fredag igen, alltså veckorna bara rusar fram. Vad ska ni hitta på i helgen? Vi har inga större planer faktiskt. Isabella har sin dans imorgon och därefter är det träff för alla barnfamiljer här i området som jag hoppas vi ska hinna till, på söndag är det simskola. Men utöver det står inget särskilt på schemat. Rätt skönt måste jag säga. Förra helgen var fullspäckad med 4årskalas för kusinen med hela familjen, på söndagen delade vi dock upp oss. Jag och lillasyster åkte till Borås för att fira min fina vän Issa med födelsedagsbrunch medan storasyster körde en heldag med pappa. Bio och hela kittet. Nästa gång byter vi nog barn, längesedan jag hittade på något ensam med Isabella nu. Nyttigt tror jag!Jag skulle egentligen iväg och träna nu på morgonen, men känner mig lite småkrasslig så väljer att lyssna på kroppen och vila istället. Som alltid på fredagar är det rytmik för barnen på biblioteket så jag tar nog med mig tjejerna och går dit en sväng. Gabriel var där med dem förra veckan och det var tydligen succé för Olivia som inte varit med sedan hon var bebis. Blir nog skoj! Det är rätt kasst väder idag, men jag hoppas att det spricker upp en stund runt lunch för jag hade så himla gärna velat passa på att ta lite fina höstbilder innan alla löv faller ner. Än så länge tycker jag att det är mer än okej med hösten, jag njuter till fullo av att tända ljus och mys framför brasan om kvällarna. Önskar er en supermysig fredag så länge! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.