Halloween på Liseberg – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Halloween på Liseberg

Hej fina ni! Hoppas allt är bra med er <3 Vi har haft en supermysig helg med övernattning hemma hos mina föräldrar i Göteborg och i söndags blev det en tur till Liseberg. Sedan något år tillbaka är ju parken öppen även runt Halloween, men vi har faktiskt inte fått till ett sådant besök förrän nu. Gissa om vi blev taggade när vi möttes av typ tusentals pumpor och stämningsfullt kuslig musik i entrén. Dock hade vi lite otur med vädret och precis lagom till vårt första åk kom världens hagelskur. Jag och Isabella blev genomblöta, men som tur var hade jag i alla fall med ombyte + fodrat regnställ till henne. Haha! Alltså HJÄLP! Efter att ha värmt oss en stund inomhus och fått lite mat i magen sprack det dock upp och vi fick en riktigt mysig eftermiddag och kväll. Isabella åkte karusell efter karusell och vi kikade på Kanin-teater och drack varm choklad. Min mamma som var med fick dock vända hemåt lite tidigare än oss på grund av dyngsura fötter, stackarn. Nästa gång får även vi vuxna klä oss lite bättre efter väder, tror jag allt. Och nästa gång vill jag gärna ta mig en tur till den läskiga delen av parken. Nu höll vi oss i Kaninlandet där det bara var snällt läskigt, även om Isabella tyckte att lakanspöket i Kanin-teatern var rätt otäckt. På torsdag har de förresten Halloweenfirande på förskolan och hon har valt att klä ut sig till en liten fladdermus. Igår preppade vi här hemma med att göra en pumpa som nu står och lyser på balkongen. Väldigt spännande allting!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.