Tillbaka & redo för nystart! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Tillbaka & redo för nystart!

Hej bästa ni! Long time, no see… Det blev visst en väldigt lång paus härinne, så även på Instagram. Inget medvetet beslut, men livet liksom kom emellan och sedan var det faktiskt rätt skönt att för första gången på typ fyra år låta hjärnan vila lite på riktigt. För även om jag aldrig arbetat heltid med mina sociala medier, och till stor del även sysslat med detta enbart för det är kul, så har det ändå upptagit så enormt mycket av min tankeverksamhet. Komma ihåg att fota, redigera bilder, fundera på inlägg, skapa innehåll… ja, ni vet. För det mesta jätteroligt, men jag ska inte sticka under stolen med att det har tagit väldigt mycket tid – och ganska ofta har gjort det svårt att fokusera helt och hållet på något annat. Man blir liksom lite lätt disträ och det försvårar hela den här grejen med att leva i nuet, som jag så himla gärna vill försöka sträva efter. Fast samtidigt har jag ju saknat det, och ER! Så nu kör vi en nystart, och jag hoppas att ni vill fortsätta hänga med på vår resa 🙂 Så vad har då hänt sedan sist? Här kommer en liten snabb sammanfattning så får jag berätta mer ingående en annan dag.

 • Hela december var supermysig, men intensiv. Mycket i skolan, Gabriel var bortrest större delen av tiden, julförberedelser, Isabella fyllde fyra år… Över jul åkte vi upp till släkten i Värmland en vecka. Massa mys, lek och bus, hästpyssel, skidåkning, skridskoåkning. Härligt med några dagars vinter för därefter har snön lyst med sin frånvaro.
 • Barnen växer så det knakar. Jag har alltså en fyraåring nu!! Isabella är inne i en My Little Pony-fas för tillfället och är väldigt intresserad av bokstäver + skriva. Olivia har börjat prata allt mer och mer. Lilla pluttan som länge var helt fokuserad på det motoriska och mest bara sa “mamma” eller “pappa” – nu kommer det nya ord varje dag och hon har även börjat sätta ihop dem två och två. Så himla roligt! Och skönt för henne för OJ så frustrerande det är att inte kunna göra sig förstådd. Speciellt med ett hetsigt latino-temperament. Älskade ungar, tillsammans med dem blir ingen dag den andra lik.
 • Vi får bo kvar i lägenheten ett år till och det känns så himla skönt. Försäljningen sköts upp ytterligare så vi bara tackar och tar emot. Nästa vinter blir det dock med största sannolikhet en flytt – nu återstår det bara att se var, när och hur. Jag ska inte sticka under stolen med att det hade varit nice med lite större, även om vi gott och väl ryms här på våra 78 kvadratmeter än så länge…
 • Vi har planerat långresa till Brasilien. I slutet av mars åker vi och blir borta i fem veckor. Spännande!
 • I maj vankas det ny resa, men denna gång utan varken man och barn. I år fyller jag 30 och så även majoriteten av mina tjejkompisar. Det ska vi såklart fira, givetvis med en tjejresa till Barcelona. Tänk alla samlade på platsen där allt började, precis som back in the days. Längtar!
 • Vi har fått förskoleplats åt Olivia. Lite blandade känslor såklart, men mest känns det faktiskt bra. Efter sommaren börjar hon tillsammans med storasyster och det kommer bli toppen. TVÅ förskolebarn, vad hände?!
 • Jag har avklarat min första universitetstermin som tvåbarnsmamma, varav jag halva tiden var ensam med barnen, och det ger jag mig själv faktiskt en klapp på axeln för. Det har stundtals varit rätt pressat schema för att få ihop allting och en hel del sena nätter framför datorn, men det gick i alla fall. Nu i vår blir det nog lite lugnare då pappan i huset förhoppningsvis kommer vara hemma mer och till hösten öppnas ju, i och med Olivias förskolestart, en helt ny värld för mig. Jag har de senaste åren kombinerat studier med föräldraledighet, tänk att faktiskt få några timmar varje dag att enbart fokusera på sitt plugg. Nästnästa sommar hoppas jag på att vara klar.
 • Vi har börjat planera sommaren lite smått och även i år kommer G gå en längre utbildning i Barcelona. Så vi hänger på för några veckors sol och bad, troligtvis även mormor och morfar. Ska bli härligt!
 • Nu väntar på vi på en mini-kusin som kan komma vilken dag som helst. Var beräknad igår, oj så spännande.

Det får nog räcka så här för nu så får jag berätta om allt senare. Något särskilt ni vill veta mer om? Världens största kram till er så länge och tack fina ni för alla kommentarer, meddelanden och mejl ni skickat under tiden jag varit “borta”. Var aldrig meningen att försvinna sådär, det bara blev så…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej och tack snälla! Han har fram tills nu jobbat som sportchef för en futsalklubb i Paris, nu får vi se lite vad som händer i och med att typ allt inom sportvärlden stannat av pga corona… Han jobbar även åt Barcelona som ansvarig för Sydamerika, men även där lite samma sak…

 1. Hanna

  Hej, skriv gärna lite om Olivias utveckling. Har själv en 15-månaders hemma så det är kul att se lite vad som kommer 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack snälla, vad roligt att läsa. Åh ja, jag köpte den för 40kr på rea och det blev verkligen en hit. Isabella ÄLSKAR den!!