Serietips – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Serietips

God kväll på er! Isabella har varit hemma från förskolan idag och igår då båda tjejerna varit lite hostiga och snörvliga. Pigga och glada visserligen, men tänker att det kan vara bra att ta det lugnt i förebyggande syfte. Jag har också känt mig lite krasslig sedan igårkväll… Vill verkligen inte att vi ska bli sjuka! Så idag har vi myst hemma massor – Isabella fick se Peter Pan för första gången och det blev verkligen en succé. Hon har alltid varit mycket för rollekar, ända sedan hon var pytteliten och det håller i sig ännu, så hela kvällen har vi växlat mellan att vara Peter, Tingeling, Lena och Kapten Krok. Haha!

Nu ska jag och Gabriel se ett avsnitt av vårt senaste beroende, innan vi hoppar i säng. La Casa de Papel. Jisses! Jag är egentligen ingen serie-tjej, eller jag undviker väl snarare att titta på serier då jag blir som hypnotiserad och bara inte kan sluta. Maler avsnitt efter avsnitt och sitter uppe halva nätterna. Inte så optimalt med två morgonpigga ungar direkt. Väldigt mycket mer praktiskt med en film som ju liksom är slut när den är slut. Men hur som helst har jag varit nyfiken på den här serien länge nu, så när jag hade skickat in mina sista skolarbeten för höstterminen kröp vi upp i soffan en kväll. Sedan var vi fast! Plöjde nog hela första säsongen på bara några dagar. Nu är vi halvvägs in i säsong tre och den är väl inte riktigt lika spännande längre, men absolut fortfarande värd att se. Dock klarar vi numera att faktiskt nöja oss med bara ett avsnitt per kväll. Och det är ändå ganska skönt. Haha! Vi kollar på spanska som är originalspråket med spansk text och jag är SÅ stolt över att förstå i princip allting. Jag har tappat så himla mycket spanska efter att enbart ha koncentrerat mig på portugisiskan under de senaste åren, men uppenbarligen inte så pass mycket som jag trodde. Grymt bra språkträning att hitta något spännande att kolla på, så tips tips till alla ni flerspråkiga där ute som börjar känna er lite ringrostiga 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.