Hej tvåordsmeningar! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Hej tvåordsmeningar!

Hej fina ni! Alltså februari redan, vad hände? Här i Kungsbacka regnade hela januari bort, så himla trist – jag som hade hoppats på lite snö och ett par riktigt härliga vinterdagar. Men nu börjar jag känna mig aningen splittad… Kanske kan ändå våren få komma på en gång? Idag känns det nästan som det är så, för himlen är alldeles knallblå och solen skiner. Härligt! Man fylls genast med en sådan energi. Jag har egentligen inte särskilt ont av allt mörker under vinterhalvåret, även om det såklart är en härlig känsla att det blir ljusare om morgnarna och eftermiddagarna, utan det är det där gråa som jag tycker känns allra tyngst. Att inte se solen på flera dagar, eller flera veckor i rad. Det är faktiskt riktigt deprimerande…

Nu sitter jag och pluggar – tog bara en liten paus för att kika in här. Olivia var så trött efter frukosten och somnade på min mage redan halv tio. Hon som normalt sover middag först efter lunchen, hur ska denna dag gå?! Hon ramlade och slog sig så jag tog upp henne i famnen för att trösta, sedan ville hon bara vara kvar och mysa – alldeles lugn och gosig. Jag passade på att njuta, för den här lilla virvelvinden är sällan still i mer än en liten sekund och så vips hade ögonlocken åkt ner. Det var bara så himla mysigt att jag inte hade mage att väcka henne, trots att det såklart var alldeles för tidigt egentligen… Förresten har hon börjat knäcka koden med att sätta ihop ord två och två. Herregud, det här har gått så himla fort. Alldeles nyss var det bara massa osammanhängande bebisbabbel. “Inte bra”, “inte gott”, “älska gunga” gick hon omkring här imorse och sa. Räkna till fyra är också något nytt. Underbart! Hon blir väl en riktig babbelbyxa precis som storasyster gissar jag 🙂 Olivia älskar att ha storasysters rum för sig själv när Isabella är på förskolan. Speciellt att öppna hennes garderob och dra fram hennes fina kläder. Det är SÅ roligt att prova alla plagg och lilla O kämpar och kämpar för att försöka få dem själv. Blir trosor på huvudet, ben genom tröjärmar och strumpor som vantar – men vad gör det?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.