Nina Malmström

Första kompiskalaset & en ny liten kusin

Hej fina ni! Hoppas att ni har haft en bra helg – våran har varit fullspäckad med massa roligheter. I lördags var Isabella bjuden på sitt allra första kompiskalas. Det är STORT! Hon var så taggad, hade valt klänning en hel vecka i förväg och ville både måla naglarna och spraya håret med glitterspray. Hon ritade födelsedagsteckningar till sin kompis som fyllde år och slog in presenterna. Mammas lilla hjärta, oj oj nu börjar hon verkligen bli stor. Isabella var dock väldigt noga med att jag skulle stanna kvar på kalaset, fast sedan såg jag henne bara vid typ två tillfällen då hon ville ha hjälp med att rätta till rosetten. Haha! Så jag fick sitta i lugn och ro i soffan och dricka kaffe med de andra föräldrarna. Kändes väldigt lyxigt! Olivia stannade hemma med pappa så jag behövde inte ens hålla ett vakande öga på henne under tiden… Ovant, men som sagt väldigt lyxigt.Sedan väntade födelsedagskalas nummer två. Lilla mormor fyllde år så det skulle vi såklart fira med finmiddag i Göteborg. Supermysigt och jättegott som alltid. Sedan sov vi över hos dem i stan då Gabriel skulle iväg på en match i söndags och vi andra hälsa på den nya lilla kusinen som äntligen föddes i förra veckan. Lilla snuttan! En till liten tjej. Fyra stycken i kusingänget nu, alltså snacka om girlpower. Hon var så fin och näpen, mini-mini-mini-liten. Att de kan vara så små?! Det är galet hur fort man glömmer. Både Olivia och Isabella tyckte att det var väldigt spännande med lillkusinen, men mest Olivia. Hon är tokig i bebisar och alla som är mindre än henne själv. Lustigt ändå! Isabella har alltid tyckt att det varit mest intressant med större barn, men det är klart… Olivia är ju van vid att jämt vara minst och ha massa storingar omkring sig. De är verkligen olika på så himla många sätt, de där två systrarna.Min fina storebror och lilla T (troligtvis?). Så stolt nybliven tvåbarnspappa, och jag är en superstolt faster x2. Mina små guldklimpar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.