Vabruari? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Vabruari?

Hej bästa ni! Hoppas ni mår bra. Vi har varit förkylda i typ tre omgångar so far under februari och det känns ju bara FÖR trist. Man tror att man äntligen är påväg att bli frisk, och så börjar näsan rinna igen dagen efter. Snacka om vabruari! Gabriel har klarat sig allra bäst, och även Isabella. Hon har bara behövt varit borta från förskolan några dagar, men Olivia – hon har hostat och snörvlat till och från i flera veckor nu. Ingen feber eller “hängighet” tack och lov, men jag har redan behövt boka om vår BVC-tid två gånger. De ska ju helst inte vaccineras med förkylning i kroppen… I helgen var det min tur att bli dålig så det blev inte många knop här hemma inte. Isabella jublade i söndagskväll när jag berättade att det väntade både förskola och gymnastik på schemat dagen efter. Hon började nog klättra på väggarna lite smått där på slutet, även om hon är en riktig hemma-tjej som ÄLSKAR att bara vara en hel dag, hänga i sitt rum, pyssla med alla sina små grejer… Nu äntligen börjar jag känna mig lite bättre igen i alla fall, så den här veckan ska jag nog våga planera in lite roliga saker för oss.

Hur har ni klarat vabruari hittills? Förkylningar som kommer och går kan jag leva med, men jag är rent ut sagt LIVRÄDD för magsjuka som jag vet att väldigt många stackars familjer drabbats av nu det senaste. Usch, mardröm!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej!
    Jag driver en blogg, där jag skriver om min son, som hade både hjärtfel och autism. Skriver om allt som har med detta att göra och även om vår vardag 😊 gillar du att läsa om sånt, så är detta bloggen för dig!

    Ber om ursäkt om du inte gillar såna kommentarer! ⭐️