Nina Malmström

Trasmatta till barnrummet

Detta inlägg är ett betalt inlägg i samarbete med Chilli.se

Mitt favoritrum i vårt hem måste nog ändå vara barnrummet. Jag är faktiskt himla nöjd med hur vi har fått till det därinne, men jag hade verkligen behövt en till matta. På grund av möbleringen blir den öppna ytan liksom L-formad och i den ena delen har vi en rosa fluffig matta som är supermysig att sitta och leka på. Däremot inget vidare att stapla klossar, bygga med lego eller ställa upp små figurer på – så därför har jag tänkt försöka hitta något lite tunnare och mer stadigare alternativ till den andra delen, där golvet fortfarande gapar tomt. Jag har funderat fram och tillbaka på detta ett bra tag nu och börjat landa i att det kanske får bli en trasmatta. För visst gör trasmattor ändå sig himla fina i just barnrum? Jag tycker i alla fall att barnrum och trasmattor rimmar lite lekfullt ihop sådär. Kanske någon av dessa fina från Chilli.se? Den första hade väl egentligen passat allra bäst hemma hos oss rent stilmässigt, men nummer två var ju också väldigt härlig.

Fram tills ganska nyligen har barnrummet egentligen bara varit Isabellas rum, men nu när Olivia har blivit så pass stor – så har vi tillsammans pratat om att det nu är båda flickornas. Och det är Isabella, som tur är, helt med på. Olivia sover ju fortfarande inne hos mig och Gabriel, men det är förstås i barnrummet som hon allra helst spenderar sin vakna tid. Fullt med massa spännande och roliga leksaker att upptäcka. I höstas fick Isabella en våningssäng och tanken är såklart att de så småningom ska börja sova därinne båda två. Antingen en däruppe och en därnere, eller så hamnar båda två i underslafen bredvid varandra. Tänk vad mysigt!Här se ni delen av rummet där det saknas en matta…. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.