Äntligen frisk! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Äntligen frisk!

Hej bästa ni! Lite komiskt ändå att jag skrev i ett tidigare inlägg under veckan att Isabella, efter Gabriel, varit den som klarat sig bäst denna vabruari… Sedan dess har hon legat däckad med hög feber i flera dagar, stackarn. Igår började hon äntligen bli bättre, och idag helt feberfri – tack och lov. Vi firade med en liten cykeltur i solen och sedan en fika, man kunde riktigt se hur skönt hon tyckte det var att äntligen få komma ut en stund. Ganska lyxigt med hur mycket film och glas man vill, men efter bara någon dag blir det också väldigt tråkigt. Mammas älskade tjej! Det är faktiskt rätt sällan som Isabella är sjuk, och hon har nästan aldrig haft feber, så jag har ärligt talat varit lite orolig de här dagarna. Hon har varit riktigt påverkad och alldeles ynklig, somnade sittande i min famn vid middagsbordet häromkvällen. Så himla skönt att hon är frisk nu. Hoppas vi slipper alla dumma baciller hädanefter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.