Så overkligt allting! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Så overkligt allting!

Hej fina ni! Det känns typ som om vi har varit sjuka till och från sedan i julas och sedan när allihop äntligen börjar repa sig – då slår det här jäkla coronaviruset till med buller och bång. Allt är bara så himla overkligt just nu och det är nästan som om livet har stannat av. Ingen vet vad som kommer hända. Är det inte helt sjukt? SOM det har exploderat, det här hade jag aldrig kunnat föreställa mig för bara några få veckor sedan. Jag hoppas verkligen att vi tillsammans lyckas få detta under kontroll snarast möjligast. Mina tankar går till alla våra hjältar som arbetar inom vården världen över – vad sjutton skulle vi ta oss till utan dem?! Tills vidare håller vi Isabella hemma från förskolan sedan i måndags och undviker sociala kontakter i största möjliga mån för att inte föra eventuell smitta vidare. Jag är, liksom säkert många andra, inte orolig över att själv bli sjuk – däremot om vi skulle sprida viruset vidare till någon annan, i riskgruppen… Vilken mardröm! Sedan oroar jag mig såklart också inför vad det här kommer innebära på sikt, för samhället, för vår sjukvård, ja för hela världen. Var rädda om er därute! <3

Tack och lov ser det ut att bli vackert väder den kommande veckan, så man åtminstone kan vara ute i solen och leka lite. Olivia är supernöjd med att ha storasyster här hemma om dagarna, och Isabella som är en riktig “hemma-tjej” klagar nog inte direkt heller (åtminstone inte än så länge). Jag fyller förresten 30 imorgon och det blir ju såklart en lite annorlunda födelsedag med tanke på den aktuella situationen, någon resa till Brasilien i slutet av mars blir det förstås inte heller. Allt känns bara så himla märkligt just nu, och framtiden så oviss… För att avsluta det här inlägget lite gladare tänkte jag bjuda på några bilder från hur livet såg ut innan detta kaoset bröt ut. Tja, det blev som sagt en hel del hemma-häng redan innan coronaviruset bröt ut. Sååå tråkigt med all sjukdom, men dessa två har varit på himla fint humör ändå. Emellan alla varv med förkylningar har vi hunnit med både några rytmikstunder på bibblan och öppna förskolan med kompisar. Längtar tills man kan göra sådana aktiviteter igen! Och jag har hunnit med en tvådagar t/r till huvudstaden för att operera mina åderbråck och få lite tid till bara återhämtning. Sov hos min fina kompis Amanda och hade det riktigt mysigt. Äntligen börjar blåmärkena från ingreppet blekna, mina ben har varit alldeles gula och blå fram tills ganska nyss. En dag när solen sken tog vi bilen ut till havet och lekte i sanden. Så himla mysigt! Isabella trodde att jag skojade när jag sa att vi skulle åka till stranden, men sedan ville ingen åka därifrån. Massa mys med mina goa ungar! De har börjat leka så mycket tillsammans nu och det är helt fantastiskt roligt att se (och bråka också visserligen… inte riktigt lika roligt förstås, fast ibland är det svårt att hålla sig från skratt) . Vi tog en tur upp till släkten i Värmland och Isabella gick på skidskola samtidigt som Gabriel övade sig i backen. Riktigt lyckat och jag hoppas, hoppas, hoppas att vi kommer kunna åka upp en sväng till innan all snö försvinner – men just nu ser väl de chanserna tyvärr rätt mörka ut…. Denna lilla busunge blev 1,5 år i helgen. REDAN! Jisses! Hon är typ den roligaste jag vet och har börjat babbla som aldrig förr. Pratar, pratar, pratar. Nya ord hela tiden! Hon älskar att skoja med oss, alltid med glimten i ögat. Älskar den här åldern! I förmiddags var vi ute och hoppade i vattenpölar. Olivia ramlade rätt i rakt ner på magen, men var lika glad för det. Haha! Sedan bakade jag och Isabella muffins när Olivia sov middag. Nu är barnen ute på cykeltur med Gabriel, de skulle mata änderna nere vid ån och jag försöker få undanstökat lite plugg + jobb. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nat

    Hej
    Kan du inte skriva mer om ingreppet? Jag är helt blå och röd över mins vader och skenben efter alla graviditeter. Behöver ta tag i det nån gång men har inte hunnit riktigt