Underbara, men konstiga dagar – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Underbara, men konstiga dagar

Hej bästa ni, hur går det för er? Här försöker vi rodda vardagen med barn, plugg och jobb hemifrån. Det går bra och jag njuter av all tid tillsammans med ungarna, men det blir intensivt i perioder. Jag hade en deadline i skolan i måndags så satt framför datorn halva lördagsnatten och hela söndagen. Phu! Sedan tog jag lite halvledigt igår och idag. Varit ute och njöt av solen med familjen. Alltså WOW, helt underbart. Isabella cyklar på sin cykel och Olivia på sin trehjuling, helnöjda. Jag fyndade dessutom ett gäng utemöbler i förra veckan som jag just nu håller på att måla, perfekt sysselsättning i det här härliga vädret. Idag har vi dessutom varit iväg på en liten utflykt. Man har ju varit hemma så betydligt mycket mer än vanligt de senaste månaderna, så är verkligen skönt att komma iväg en liten sväng. Gabriel behövde sitta ner i lugn och ro så jag åkte med flickorna till Stråvalla där vi träffade mina föräldrar. Vi umgås väldigt mycket i vanliga fall och min pappa brukar ta Olivia minst en gång i veckan, men så kan vi förstås tyvärr inte göra just nu. Dock har vi träffats lite utomhus och på avstånd, vilket såklart känns konstigt – men bättre än ingenting. Med varsin picknickfilt och varsin kaffetermos. Fy vad jag längtar tills att detta kaos med corona är över va! Hur som helst, Stråvalla… Alltså vilket ställe! Hit ska vi helt klart tillbaka! Kram på er så länge

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.