Ingen förskola på sex veckor – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Ingen förskola på sex veckor

God morgon fina ni! Isabella har varit hemma från förskolan i sex veckor nu och hon klagar inte än så länge. Hon är en riktig hemma-tjej som älskar att hänga i sitt rum och leka med alla sina leksaker. Dessutom är den jämnåriga granntjejen inte heller på förskolan för tillfället och de är hur bra kompisar som helst. De får lov att leka med varandra så länge de håller sig utomhus, och även om de såklart längtar massor tills “sjukdomen är över så vi kan leka inomhus igen”, kan de hänga ute i flera timmar. Härligt! Det blir dessutom betydligt mycket mer tid med lillasyster för Isabella och visst bråkar de en del emellanåt, men de har också börjat leka ihop så himla fint och har för det mesta jätteskoj ihop. Olivias språk har utvecklats helt enorm mycket under de senaste veckorna och det är säkert tack vare all kvalitetstid ihop med storasyrran. Hon härmar minsta lilla steg som Isabella tar. Helt klart stora idolen!Mina små påskkärringar!

Apropå språk innebär mycket hemmatid för Isabella även att hon hör betydligt mycket mer portugisiska om dagarna. Till vår stora glädje har hon nu börjat leka med sina små figurer på portugisiska igen och det är verkligen en fröjd för öronen. När vi kom hem från Brasilienresan förra året pratade hon helt flytande, men sedan i höstas har hon inte riktigt velat. Så glad att det börjat släppa lite igen! Nej, nu ska jag plugga ett par timmar. Gabriel är på lekplatsen med barnen och i eftermiddag är det min tur. En heeelt underbar dag, nästan som sommar. Ha en fin onsdag allihopa!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.