Så var hon blöjfri… – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Så var hon blöjfri…

Hej på er! Här rullar livet på i vanlig ordning och jag måste erkänna att det börjar klia lite i kroppen på grund av dagarnas enformighet under de senaste två månaderna. Jag har förstås fullt upp med skolan och barnen så det är ju inte direkt så att jag hinner få långtråkigt. Fast jag har alltid haft svårt för när varje dag är den andra lik och det är precis så som livet ser ut just nu. Haha! Det största som har hänt här hemma under senaste tiden är väl att Olivia har blivit blöjfri – vilket såklart är en jättestor grej, missförstå mig rätt. Olivia, vår lilla plutta – vad sjutton hände med vår bebis? Så liten, men samtidigt så himla stor. Var ska jag börja? På självaste valborgsmässoafton bestämde hon sig hux flux för att kasta blöjan. “Oia inte ha blöja” sa hon bestämt och då var det visst bara att gilla läget. Och den där ungen slutar verkligen aldrig att förvåna oss…Jag hade väl börjat förbereda mig lite smått inför en sommar med potträning, men tji fick jag. Någon potträning behövdes då inte här. Vår lilla fröken hade visst redan pottränat sig själv helt i smyg för allt satt som ett smäck redan från första stund. Vi fegade lite första dagarna och tog på blöja vid vilan och när vi gick ut, men det visade sig vara helt i onödan. Olivia hade stenkoll. Jag och Gabriel typ bara kollade i chock på varandra när träff efter träff efter träff kom i pottan – helt på lilla O’s egna initiativ. Så nu är vi där igen! Alla föräldrar har nog upplevt den där märkliga känslan när man efter en lååååång tid av släpande på otympliga skötväskor plötsligt kan lämna huset tomhänt. Så konstigt va, men samtidigt himla skönt.Så stolt över sina Pippi-trosor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Förstår känslan-galet va duktig hon är eran lilla plutta🥰. Kul att hon fortsätter att fixa de helt galant👍.. Hoppas ni får en magisk helg och kanske lite värme. Kram