Hur får man allt att gå ihop? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Hur får man allt att gå ihop?

Hej bästa ni! Lite trött morsa här ikväll – igår satt jag uppe till klockan fyra med en inlämningsuppgift med deadline imorse. Solen höll på att gå upp under tiden som jag borstade tänderna. Jag la upp en bild på detta på min Instastory och fick en fråga från en annan ganska uppgiven mamma om jag hade några tips på hur man får allt att gå ihop i dessa tider. Båda barnen hemma med plugg och/eller jobb som rullar på som vanligt. Jag skulle ljuga om jag påstod att det är lätt alla gånger, men mitt bästa tips är helt enkelt att sänka ribban en aning. Allt måste inte vara så himla perfekt. Sedan har jag i princip alltid kombinerat plugg med barn hemma så efter ett tag hittar man väl de sätt som funkar för en själv. Imorgon tänkte jag dela med mig av hur vi lägger upp dagarna i vår familj under de här minst sagt märkliga omständigheter som råder just nu. Om jag hinner det vill säga, kanske kommer på torsdag istället 😉

I eftermiddags åkte jag och barnen in till Göteborg för utelek med kusinerna + mormor och morfar. Så himla mysigt! Vi ses bara utomhus och är noga med att hålla avstånd, men åh vad de där stunderna är värdefulla. Fy sjutton så trött jag börjar bli på detta virus nu va! Längtar efter att få krama min mamma och gosa med min nya lilla brorsdotter som bara växer och växer – och jag har inte kunnat hålla henne i famnen vid mer än typ två tillfällen vilket var flera månader sedan nu. Aj mitt hjärta!Lilla Tuva! Minst i kusinskaran på fyra tjejer. GIRL POWER! Ska bli så häftigt att få följa detta lilla gäng och se dem växa upp tillsammans. Min fina fina bror. Så stolt och (fortfarande ganska) nybliven tvåbarnspappa! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.