Fotboll & ösregn – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Fotboll & ösregn

Hoppas ni har haft en fin lördag so far! Här i Kungsbacka har det varit riktigt trist väder så vi har tagit det väldans lugnt. En stund innan middagen kikade solen fram så då bestämde vi oss för att gå ut en sväng och springa av oss lite energi. Det blev en tur till fotbollsplanen runt hörnet och vi varvade bollsparkande och hjulande med jage och maskrosplockning. Är fullt med duniga maskrosbollar överallt och barnen älskar ju att blåsa. När vi var påväg hem kom världens ösregn och Isabella bröt ihop. Tur att vi hade nära hem! Olivia tyckte nog mest att det var lite spännande och ropade ”handduk, handduk”. Så väl hemma igen blev det hopp i badet för flickorna under tiden som jag slängde ihop lite tacos. Igår somnade jag redan vid nattningen, har en känsla av att det kan bli samma ikväll… Kram på er så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej!

    Jag har följt din blogg i många år och jag tycker att det är så himla härlig. Jag skulle vilja veta lite mer om hur dina tankar gick med att skaffa barn tillsammans med en man från ett annat land, jag är själv nämligen gift med en fransman och vi funderar att skaffa barn. Vi älskar varandra osv osv men jag har ändå tänkt tanken på vad som skulle hända om vi skulle separera och har barn ihop. Skulle gärna vilja höra hur du resonerar kring detta!

    Kram!