Nina Malmström

Ljuvligt!

Hej bästa ni! Hoppas ni mår bra. igårkväll lämnade jag in terminens två sista skolarbeten och det känns ju bara sååå himla skönt. Nu har jag ”bara” min uppsats och en liten 7,5 poängs kurs kvar innan jag är klar med min master. Herregud, den dagen som har känts så himla långt bort så länge. Förresten var deadline för mina arbeten egentligen nästa fredag så det känns nästan lite som om jag har vunnit en vecka av mitt liv. Woho! Och så, SOMMARLOV! Nu ska jag visserligen läsa två kurser även under sommaren, men jag har faktiskt ändå lite sommarlovs-feelings. Vädret förstärker såklart också de känslorna ytterligare. Det är SÅ HÄRLIGT utomhus! Isabella som har frågat hur långt det är kvar tills sommaren ända sedan i september och även tjatat om att få ha kortärmat och bara ben minst lika länge är förstås överlycklig. Hon är ute och leker med grannbarnen från morgon till kväll och Olivia vill heller aldrig gå in. Alldeles, alldeles ljuvligt och varmare ska det ju dessutom bara bli. Idag har Gabriel ett möte inne i Göteborg så jag och barnen hänger med in till Slottsskogen för att träffa en barndomsvän till mig som jag inte sett på flera månader nu. Vi har verkligen begränsat vårt sociala umgänge något extremt den här våren så det känns nästan lite pirrigt. Men som jag har förstått det ska det vara okej att ses utomhus på avstånd. Jag tror det får bli en glass i solen. Ikväll ska vi göra egna hamburgare och sedan blir det popcorn + vindruvor till barnens fredagsmys som vanligt. Mums! Ha en fin fredag nu allihopa! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.