Äntligen här! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Äntligen här!

Hej bästa ni! Vi är på landet och har det så himla härligt. Äntligen äntligen! Isabella har frågat efter Malmön ända sedan i september och nu är vi här igen. Underbart! Vädret är verkligen på vår sida och vi är ute från morgon till kväll. Badar, hänger på stranden, hoppar studsmatta, gungar, leker i lekstugan, chillar i hängmattan och äter god mat. Barnen är överlyckliga över att äntligen få massa tid för bus och lek tillsammans med mormor och morfar. Bästa morföräldrarna! Vi åker ner till stan igen lagom till midsommar som vi ska fira ihop med härliga grannar och sedan kommer vi tillbaka upp till ön igen. Jag bara älskar den här tiden på året. Helt fantastiskt!

På färjan över till ön. Full med fjärilar både i magen och på klänningen. Min sommarflicka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.