Drömstart på sommaren – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Drömstart på sommaren

Hej bästa ni! Hoppas ni mår bra. Här har vårens märkliga och långa ledighet för barnen gått över till sommarlov så det står härliga till. De springer barfota från morgon till kväll, plaskar nakenfisar i havet och plockar smultron längs grusvägen. Vi är uppe en andra omgång på landet och bara njuter av att vara här. Vi har haft helt fantastiskt väder nästan varje dag och badat som aldrig förr. Som vi har längtat hela våren. Helt underbart!

Midsommar firade vi hemma i Kungsbacka med goaste grannarna. Vi byggde en egen supersöt liten miniatyr-midsommarstång till barnen och satt ute på altanen ända tills midnatt. Så himla mysigt! En ordentlig skur kom förstås mitt på dagen, vad är väl en midsommarafton utan lite regnstänk? Då lånade vi grannarnas balkong med tak för fikastund ihop med mormor och morfar som svängde förbi. Resten av dagen sken dock solen och lät oss äta såväl frukost som lunch och middag utomhus. Precis som nästan alla dagar den här första sommarmånaden. Vilken drömstart på sommaren ändå, trots alla konstigheter runt omkring. 18 augusti börjar inskolning på förskolan för flickorna, så tills dess kommer vi åka lite fram och tillbaka mellan stan och ön. Ljuvligt! Tanken är att Gabriel ska till Barcelona på kurs om ett par veckor, egentligen skulle vi också ha följt med – men nu blir vi förstås kvar hemma i Sverige. Känns helt okej. Hoppas att den svenska sommaren fortsätter att visa sig ifrån sin bästa sida. Kram på er så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.