Nina Malmström

Barnen i samma förskolegrupp

Jag njuter verkligen mer och mer av att vara tvåbarnsmamma för var dag som går. Även om det såklart blir en hel del kivande emellanåt, så är det bara så underbart att få se flickorna växa upp tillsammans och hur deras alldeles speciella syskonband bara blir starkare och starkare. De har så roligt ihop och leker allt bättre tillsammans. Man ser så tydligt hur mycket de tycker om varandra och de snålar varken med kramar och pussar eller med gulliga ord. Älskade ungar! Jag är så himla glad över att de har varandra, och det känns verkligen skönt att veta att de nu kommer få ett år ihop på förskolan innan det är dags för Isabella att börja skolan. Tänk vilken trygghet för Olivia att ha storasyster med från start, och vad stolt Isabella kommer vara över att få visa allt det roliga för sin lillasyster. Hon kommer säkert bli lite trött på henne emellanåt dock, men jag är övertygad om att de kommer uppleva hela den här tiden som något väldigt mysigt. Någon av er som har eller har haft barnen i samma grupp på förskolan? Bu eller bä?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hej! Vi har haft våra barn hos dagmamma tillsammans. Det har varit en stor trygghet för varandra och när det inte har varit så många andra barn har de alltid haft varandra att leka med.

    1. ninamalmstrom

      Ja jag tror det blir super. Min stora tjej verkar tycka att det ska bli supermysigt att få ha lillasyrran med också 😍