Nina Malmström

Simskola

Hoppas ni har en riktigt fin sommar allihopa! Vi är uppe på landet igen efter ännu en mellanlandning i stan. Skönt att kunna ta veckorna lite som de kommer, och planera efter väder. Just den här veckan var det dock simskola på ön tillsammans med kusinen inbokad för Isabella sedan ett bra tag tillbaka. Lite otur med vädret och ganska så iskallt i vattnet, men barnen är ändå så himla modiga – bara det att de håller sig kvar i vattnet hela lektionen tycker jag är rätt beundransvärt. Isabella som inte ens var särskilt badsugen häromveckan när termometern visade på 22 grader. Ren lyx jämfört med vattentemperaturerna nu. Skulle tippa på kanske 17… Därav har det väl inte varit jätteglada miner hela tiden direkt, men Isabella säger att det är kul när man frågar och har inte protesterat över att åka dit om morgnarna. Säkert bra att bli lite härdad. Hon gick ju en termin i simskola förra hösten i badhuset hemma i Kungsbacka och tyckte att det var himla kul – är nog super att vänja sig att bada i det lite kyligare havet också. Får se om hon vill fortsätta även nästa vecka, det får hon bestämma själva tänker jag…

Gabriel tog sig iväg till Spanien förra torsdagen och nu återstår det ytterligare två och en halv vecka tills han kommer tillbaka. Förutom att de två första dagarna efter att han åkt var totalt kaos med supermycket gnäll och tjafs – var nog allt en himla massa känslor kombinerat med en lite mer krävande fas – så har det gått himla bra. Barnen längtar väldigt såklart, men har fullt upp med kusinlek, studsmattehoppande och mys med mormor och morfar. Hoppas resten av tiden går lika bra smidigt, och att det dröjer länge innan han behöver vara iväg så här många veckor igen. Jag är sugen på att boka in en liten staycation åt mig själv på något nice hotell när han är tillbaks, och typ bara sova och ligga i sängen och äta godsaker. Själv alltså. Haha, kan behöva ladda upp batterierna rätt rejält efter denna period känner jag på mig. Kram så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Didi

  Usch vad jobbigt att bli lämnad där själv med två småttingar, jag vet hur det känns. Men vi är kvinnor och vi klarar allt.
  Antar att han är på jobb? Hoppas tiden går fort.
  Stor styrkekram och JA ta STAYCATION till dig själv, du måste ladda batterierna när man har små barn och är själv, annars blir man galen och riskerar att bli sämre mamma. Vi måste ta hand om oss! 🙂

  1. ninamalmstrom

   Jaa lite kämpigt, men än så länge går det bra. Det allra jobbigaste är att se hur barnen saknar sin pappa faktiskt. Men håller med!! En staycation all alena får det bli 😍 Känns himla lyxigt!!