Nina Malmström

Stenviksvåfflan – tips tips!

Hej fina ni! Isabella har precis kört första simskoleveckans sista dag och var sååå stolt. Idag var det bara skratt och glada miner, dessutom avslutades det hela med skattjakt. Och så fick de diplom såklart! Wow, vilken lycka. Vi firade tjejerna med bullar på stranden efteråt och sedan pizzalunch i solen på verandan här hemma. Mums! Apropå goda saker att äta – förra veckan när vi var hemma i stan svängde vi förbi Stenviksvåfflan i gulliga Åsa. Tips tips! Alltså mysigaste lilla trädgårdscaféet med de godaste våfflorna jag någonsin smakat. Mums! Supercharmigt ställe, jättebarnvänligt och bara så himla trevligt allting. Precis sånt jag älskar! Och barnen också, de ville aldrig åka därifrån. Haha! Ett riktigt litet guldkorn – helt klart värt ett (eller flera) besök i sommar. Det ligger nästan mitt i Åsa centrum – typ mellan Göteborg och Varberg – bara en kort promenad från de otroligt fina stränderna och nu i sommar håller de öppet vid trädgårdsväder (dubbelkolla på Instagram eller Facebook innan). Vi kommer garanterat tillbaka så fort vi är hemma i stan igen. Jag längtar redan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.