Nina Malmström

Stolt tjej!

Ser ni så glad och stolt min stora lilla tjej var igår efter simskoleavslutningen? Så himla kul att det totalvände sista dagen, nu är hon superpeppad inför en andra vecka. En väldig lycka att det låg polis-pins i skattkistan som barnen grävde upp på stranden också – Isabella har nämligen pratat om att hon vill bli polis när hon vill bli stor det senaste. ”För att jag älskar att jaga andra”. Gullis!
Lillasyster har såklart varit med på plats och hejat på sin storasyrra. Hon hade nog allra helst velat vara med på simskolan själv, men får nog vänta ett par år. Busungen! Jag älskar förresten de fina blåblommiga seten som flickorna har på sig, kan vara det bästa köpet till barnen i år. Jag har fått så himla mycket frågor om kläderna och det förstår jag. Älskar färgen, älskar mönstret, älskar det ribbade materialet. Önskar nästan att det fanns ett liknande set i vuxenstorlek. De kommer i alla fall från H&M och jag har köpt ett likadant i rosa med svarta prickar också. Så himla söta!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.