Nina Malmström

Massa nytt och spännande!

Hej bästa ni! Regnig och seg dag på landet, men lite skönt faktiskt måste jag säga. Barnen är trötta efter en heldag på Nordens Ark igår och jag passar på att få en del viktigheter gjorda under tiden som lilla O sover middag här bredvid mig i sängen. Hon är en riktig sjusovare, pluttan. Himla skönt efter Isabella som hela livet varit en riktig liten anti-sovare. Haha!

Jag har bland annat svarat på alla era kommentarer som ramlat in på bloggen under de senaste månaderna. ÄNTLIGEN!! Tänker ändå bättre sent än aldrig, eller? Förlåt förlåt förlåt att det har tagit sådan himla lång tid. Alltså den här våren har verkligen gått i ett och tyvärr har bloggen blivit väldigt lidande. Väldigt! Jag hoppas att det ska bli lite ändring på det nu, men vågar heller inte riktigt lova något. Det kommer ju inte direkt bli mindre för min del att göra till hösten då jag har några miljoner planer som vanligt, men båda barnen ska i alla fall börja förskolan vilket såklart kommer innebära en stor skillnad. Jag ska skriva min masteruppsats, läsa till den spanska som jag saknar för att bli behörig att undervisa, troligtvis hoppa på en ett år lång utbildning som jag velat gå länge (mer om det längre fram) och förhoppningvis hitta ett extrajobb. Massa massa nytt. Känns pirrigt och spännande efter att ha varit hemma med barn i något som börjar upplevas som en evighet nu (även om jag visserligen kombinerat nästan hela föräldraledigheten med plugg och annat). Jag tokälskar ju att vara med mina ungar, men samtidigt längtar jag ju förstås lite efter att få vara mig själv igen. Alltså Nina – vem den nu var, är eller har blivit – inte bara Mamma Nina. Vi får väl se vilka av alla planer som faktiskt kommer gå i lås, kanske måste jag stryka någon punkt eller i värsta fall två på den där listan om vi ska vara realistiska (jag vill ju inte gå in i väggen) – men det får tiden utvisa.

Jag har en liten önskan om att börja med en hobby också, något som jag vill göra bara för att det är så himla kul och som bara är för mig. Antingen spela tennis eller börja rida igen. Oj vad roligt det vore! Innan barnen gjorde man ju enbart saker för sig själv hela tiden, men nu känns det nästan som något helt främmande. En promenad eller en siesta kanske på sin höjd, men det räknas väl mer som skönt och återhämtande än som skoj? Har även fått förfrågan om att gå med i ett veteranlag i min gamla cheerleadingförening. Alltså det hade ju varit GALET, men vettesjutton om jag vågar. Haha! Har ni några stora förändringar som väntar nu i höst eller några särskilda planer? Jag vill gärna höra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom

      Sofie!! Mickis som skrev till mig om detta och peppade. Låter ju sjukt kul, men alltså jag är livrädd… 😅