Nina Malmström

Utomhuslek är bäst!

Hej fina ni! Efter en helg med lite sämre väder är solen tillbaks igen. Gud vad härligt! Barnen leker i trädgården från morgon till kväll och sådana här sommardagar när ”ute blir inne” är väl var något av det bästa som finns. Visserligen har Isabella lekt utomhus i timtal varje dag oavsett väder ända sedan i mars, men ändå – när solen skiner njuter ju även vi vuxna. Om det är något gott som den här hemska viruspandemin fört med sig så är det faktiskt att tjejerna verkligen lärt sig älska utomhuslek. Det har liksom varit det enda som gällt i fall de velat leka med någon annan än sig själva eller varandra (eller oss föräldrar då). Olivia är förstås fortfarande rätt liten och hänger väl mest på oss andra, men Isabella har alltid föredragit att leka inomhus tidigare. Nu är hon mer än gärna ute, såväl vid solsken som vid regn och rusk – springer runt utan skor och allra helst med så lite kläder på som möjligt också. Haha! Så härligt, och supernyttigt för både kroppen och för fantasin tror jag.

Stolta bästa vänner och kusiner efter dagens simskola. Strax därefter kom solen äntligen tillbaka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.