Long time no see – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Long time no see

Ett litet snabbt hej här innan jag checkar ut för den här ljuvliga soliga dagen. En sådan där dag jag kommer leva på ända fram tills i vinter. Tänk att sommarvärmen kom tillbaka ändå. Och long time no see förresten, hörrni. Det blev en ganska så skärmfri sommar ändå. Vi är uppe på vår underbara sommarö en fjärde omgång för i år, eller är det kanske en femte? Jag har tappat räkningen, men det är väl så det ska få vara på sommaren också. Helt fantastiskt! Solen skiner, pappan i familjen är tillbaka efter 3,5 vecka i Barcelona och vi badar massor. Sedan sist har vi hunnit med en andra simskolevecka, enorma mängder kusinmys, någon vecka hemma i Kungsbacka, två barnkalas hos kompisar till barnen och så en rolig tripp till Skåne. På tisdag börjar inskolningen för flickorna så nu försöker vi krama ut det allra sista ur det här sommarlovet som ju egentligen har pågått sedan i början av mars… Konstiga tider, men vad mycket kvalitetstid vi har fått tillsammans ändå. Jag är inte jätteutvilad efter att ha varit ensamförälder en hel del, men vila kan man göra i graven säger de? Utlovar hur som helst lite mer aktivitet härinne hädanefter, har blivit lite skärmbantning för min del som sagt det senaste och det verkar vara något som gör gott för de allra flesta av oss – fast samtidigt blir jag ju såklart så himla glad när ni kikar in härinne 😉 Kram så länge fina ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.